Vaporesso Luxe X Pro Pod Kit

37,70  IGI inclòs

SKU: N/D Categorías: ,

Descripción

Arriba el nou Vaporesso Luxe X Pro Pod Kit, creat per a una experiència RDL que supera les expectatives. Amb una millora en la textura metàl·lica, el Luxe X Pro redefineix el concepte i presenta una estètica sòlida i futurista.

Aquest dispositiu comporta la funcionalitat d’activació Auto Draw, un avenç dual que simplifica l’inici de la teva experiència de vapeig. El Luxe X Pro es destaca en permetre un ajustament precís tant del vatatge com del flux d’aire. Aquesta versatilitat us brinda la llibertat de canviar entre una experiència RDL i MTL de manera fluida i sense complicacions. La incorporació d’una pantalla OLED de 0.42» afegeix una dimensió addicional al teu vapeig, brindant-te una major entesa i control amb un ajustament de potència de precisió. Un aspecte que destaca del Luxe X Pro és la seva completa compatibilitat. Des dels Pods de la família Luxe X fins als Luxe XR Pods i les fiables resistències GTX, aquest Pod Kit s’integra sense problemes amb la família de dispositius Vaporesso. No cal esperar més per donar la benvinguda a aquest membre innovador que eleva la teva experiència de vapeig a un nivell superior.

El Vaporesso Luxe X Pro Pod Kit: un equilibri entre tecnologia avançada i disseny avantguardista, llest per ser el teu company ideal a cada vapeig.

Característiques:

Bateria: 1500mAh
Capacitat: 2ml
Mida: 99.1 x 32 x 23.4mm
Pod/Coil Compatible: Sèrie Luxe X/GTX Coil
Display: Pantalla OLED 0.42»

El Vaporesso Luxe XR inclou:
1x Vaporesso Luxe X PRO Bateria
1x Cartutx Pod amb resistència 0.4ohm
1x Cartutx Pod amb resistència 0.6ohm
1x Cable USB Tipus C
1x Manual d’usuari
1x Targeta de garantia

Información adicional

COLOR

BLACK, BLUE, DAZZLING YELLOW, GUNMETAL LIME, PINK, ULTRA ORANGE, WHITE