Informació general

La nostra política de reemborsaments i devolucions dura 30 dies. Si han passat 30 dies des de la teva compra, no et podem oferir un reemborsament o canvi complet.

Per poder fer una devolució, l’article ha d’estar sense fer servir i en les mateixes condicions en què el va rebre. També ha d’estar al seu embalatge original.

Hi ha diversos tipus de productes que no es poden tornar. Els productes peribles, com aliments, flors, no es poden tornar.

Per completar la devolució, necessitem un rebut o prova de compra.

No envieu la vostra compra al fabricant.

Hi ha determinades situacions en què només es concedeixen devolucions parcials:

Productes amb signes evidents d’ús.

Qualsevol article que no estigui en el seu estat original, estigui malmès o li faltin peces per motius que no es deguin a un error nostre.

Qualsevol article que es torni més de 30 dies després del lliurament.

Reemborsament

Un cop rebuda i inspeccionada la seva devolució, us enviarem un correu electrònic per notificar-vos que hem rebut el vostre article retornat. També us notificarem l’aprovació o rebuig del vostre reemborsament.

Si s’aprova, es processarà el reemborsament i s’aplicarà automàticament un crèdit a la targeta de crèdit o mètode de pagament original, en un termini determinat de 15 dies.

Reemborsaments endarrerits o no rebuts

Si encara no heu rebut el reemborsament, comproveu de nou el vostre compte bancari.

A continuació, poseu-vos en contacte amb l’entitat emissora de la targeta de crèdit.

A continuació, poseu-vos en contacte amb el vostre banc. Sovint transcorre algun temps abans que es comptabilitzi el reemborsament.

Si has fet tot això i encara no has rebut el reemborsament, posa’t en contacte amb nosaltres a reclamacions@snowclouds.ad.

Articles en oferta

Només es reemborsaran els articles de preu normal. Els articles en oferta no es poden reemborsar.

Canvis

Només canviem articles si estan defectuosos o danyats. Si necessites canviar-ho pel mateix article, envia’ns un correu electrònic a reclamacions@snowclouds.ad.

Necessita ajuda?

Posa’t en contacte amb nosaltres a reclamacions@snowclouds.ad si tens preguntes relacionades amb reemborsaments i devolucions.